۳ روش آسان و مطمئن برای تمیز کردن ظروف تفلون بدون ایجاد خش

۳ روش آسان و مطمئن برای تمیز کردن ظروف تفلون بدون ایجاد خش


9 خرداد 1400 . زمان مطالعه: 5 دقیقه

خیلی بد »»»»»»»»»»»»»» خیلی خوب
3 روش آسان و مطمئن برای تمیز کردن ظروف تفلون و نچسب بدون ایجاد خش و پریدگی

تمیز کردن ظروف تفلون و نچسب کار حساسی است. با این‌که سال‌هاست استفاده از این جنس در آشپزخانه‌های ایرانی به عنوان یک کالای اساسی در خانه و زندگی مردم مرسوم شده است اما هنوز هم سوالات و اما و اگرهایی در مورد نحوه شستن و تمیز کردن ظروف تفلون و نچسب بدون ایجاد خش و پریدگی وجود دارد. ۳ روش آسان و مطمئن برای تمیز کردن ظروف تفلون و نچسب بدون ایجاد خش و پریدگی را در مجله کوروش بخوانید تا به سادگی بهترین مراقبت را از ظروف خود داشته باشید.

 

ظروف نچسب به خصوص ظروف تفلون هر کدام دارای عمری مفید می باشند. منظور از عمر مفید یعنی مدت زمانی که محصول مورد نظر با عملکرد و کیفیت اولیه به کار گرفته می شود. درباره ظروف تفلون نیز این عمر مفید به شرایط متفاوتی بستگی دارد. علاوه بر شرایطی که در ساخت ظروف تفلون مد نظر است عوامل دیگری نیز در دوام و عمر این ظروف تاثیر گذارند. این عوامل به شرایط و مراقبت های بعد از خرید بستگی خواهد داشت.

 

 

۱- استفاده از پن مخصوص برای تمیز کردن ظروف تفلون و نچسب

 

استفاده از پن مخصوص برای تمیز کردن ظروف تفلون و نچسب

 

یکی از مطمئن‌ترین روش‌ها برای تمیز کردن ظروف تفلون و نچسب استفاده از پن مخصوص شستشوی این ظرف‌هاست. برای این کار اجازه دهید ظرف تفلون سرد شود. از یک کاردک یا کفگیر چوبی یا پلاستیکی برای تمیز کردن باقی مانده غذا از روی ظرف تفلون و نچسب استفاده کنید تا هم ظرف آسان‌تر شسته شود و هم کف آن خط و خش نیفتد.

حتما بخوانید  امشب سحری ماه رمضان را از دست ندهید

حالا در ظرف تفلون مقداری آب ولرم یا گرم بریزید. از یک پن یا اسکاچ نایلونی بدون سیم و نرم یا اسفنجی برای شستن و تمیز کردن ظروف تفلون و نچسب استفاده کنید. اگر ظرف شما دسته دارد، دسته آن را بگیرید و به آرامی از پایین با بالا آن را بسابید و سپس آب بکشید. بعد از آب کشیدن با یک حوله نرم ظرف تفلون یا نچسب را به آرامی خشک کنید.

از آن‌جایی که اغلب لوازم و ظروف آشپزخانه از جنس تفلون هستند تمیز کردن آن‌ها به همین روش مطمئن و ایمن است.

 

 

بیشتر بخوانید: ۴ روش برای تمیز کردن زیورآلات و روش نگهداری آن‌ها

 

 

تخفیف شوینده های افق کوروش

۲- استفاده از سرکه سفید برای تمیز کردن ظروف تفلون و نچسب خیلی چرب و کثیف

 

یکی از مطمئن‌ترین روش‌ها برای تمیز کردن ظروف تفلون و نچسب خیلی چرب و کثیف استفاده از سرکه سفید است. ظروف تفلون و نچسب را به همان روشی که در بالا گفتیم با یک کفگیر یا کاردک پلاستیکی یا چوبی به آرامی تمیز کنید و باقی مانده غذا را از روی ظرف پاک کنید. اگر ظرف خیلی چرب و کثیف است در ظرف مقداری آب بریزید و سپس ½ فنجان سرکه سفید هم به آن اضافه کنید.

ظرف را روی شعله ملایم گاز بگذارید و اجازه دهید محلول آب و سرکه به جوش بیاید. ۵ تا ۱۰ دقیقه جوشیدن آب و سرکه کافی است. شعله گاز را خاموش کنید و با یک دستمال کاغذی و با رعایت احتیاط چربی را از ظرف بزدایید. آب خیلی داغ است پس احتیاط کنید که دست‌تان نسوزد. حالا آب جوش را با احتیاط در سینک ظرفشویی خالی کنید و اجازه دهید ظرف سرد شود. در مرحله بعد ظرف تفلون یا نچسب را با یک اسکاچ نایلونی یا اسفنجی و مقداری مایع ظرفشویی بشورید. سپس ظرف را آب بکشید و با دستمال حوله‌ای نرم خشک کنید.

حتما بخوانید  طرز تهیه رب فلفل | فوت و فن ها و روش نگهداری صحیح آن

 

 

بیشتر بخوانید: ۲۵ کاربرد عجیب سرکه سیب و سرکه سفید در خانه داری

 

 

۳- شستن و تمیز کردن غذای سوخته در ظروف تفلون و نچسب با جوش شیرین

 

شستن و تمیز کردن غذای سوخته در ظروف تفلون و نچسب با جوش شیرین

 

اگر کف ظرف تفلون غذا سوخته است بهترین کار برای تمیز کردن آن بدون صدمه زدن به ظرف استفاده از «جوش شیرین» است. وقتی غذای سوخته به کف ظرف تفلون می‌چسبد این سوختگی با اسکاچ یا اسفنج، مایع ظرفشویی و آب جوش تمیز نمی‌شود. پس بعد از سرد شدن ظرف مقداری جوش شیرین روی لکه‌های سوختگی بریزید. کمی آب روی جوش شیرین بریزید و اجازه دهید این محلول شب تا صبح در ظرف باقی بماند. روز بعد ابتدا محلول آب و جوش شیرین را با یک اسکاچ نایلونی یا اسفنجی کمی در ظرف بگردانید و سپس آن را دور بریزید. حالا مقداری مایع ظرفشویی در ظرف بریزید و باز هم به آرامی با اسکاچ بسابید. ظرف را آب بکشید و با یک حوله نرم خشک کنید.

 

 

بیشتر بخوانید: بهترین روش های از بین بردن بوی زهم گوشت

 

 

کالابرگ الکترونیک